Alles over flesje water met logo

Een waterflesjesspecialist kan zijn de specialist op het gebied van een poly glazen waterflessen. Zo zijn een poly lenzen waterflessen niet alleen in verscheidene kleurcombinaties beschikbaar, maar ook in verscheidene maten.

Niets kan zijn zo luxueus als jouw logo op een waterflesje. Zet jouw budget efficiã«nt in en laat luxe waterflesjes bedrukken. Weet van 3,33 bij 100 stuks. Een praktische giveaway teneinde te melden en teneinde te krijgen. Vraag onze verkoopspecialisten tot een opties en laat jouw verrassen door onze scherpe prijzen, snelle levertijden en uitgebreide collectie.

Bij Maxilia beschikken over wij een persoonlijk ontwerpstudio, supersnelle rakkers welke wensen dat jouw logo zo goed mogelijk op dit middel komt.

Amsterdam, Parijs of een beursvloer: we regelen het. We tonen dit aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Ons spoedlevering mogen we vaak nóg ons dag voorheen afleveren.

Waterflesjes met de logo op het etiket beschikken over ons hoge attentiewaarde en bestaan erg echt toepasbaar wegens de promotionele markt doch u kunt die ook voortreffelijke inzetten voor verkoop in winkel en festival.

Bedrukte fles water gepersonaliseerd met de persoonlijk logo ofwel tekst op het etiket. Het etiket is in... Details Offerte aanvragen?

In 2004 zochten wij naar een mogelijkheid om ons eigen merk water op een markt te leveren. Weet vlug kwamen we daar voor het het wel mogelijk was maar dat we anti ons enorme minimale afname aankeken. Voor moest ook ons opslagruimte gezocht geraken betreffende al die onkosten over dien. 

Bekijk product Flesjes water bedrukken met je eigen label, absoluut zoals jij het wilt. Een heerlijk fris flesje bronwater met reclame opdruk voor je middel, festival ofwel evenement.

Denk onder andere met evenementen of festivals. Speel betreffende de bedrijf in op de groeiende behoefte aan ons snellere gezondheid door ons betreffende bronwater gevuld, plastic lenzen waterfles zodra relatiegeschenk te geven en vergroot tegelijk verder uw naamsbekendheid mede door een waterflessen van de waterflesjesspecialist.

De bedrijfslogo, een foto of afbeelding en tekst mogen op het etiket gedrukt worden in full colour, indien u dan ook niet in de gebeurtenis raakt of geen bekende bezit aangaande het vervaardigen betreffende een etiket dan kan u dit verder kosteloos aan ons opdragen, upload vervolgens uw logo, afbeeldingen en dergelijk en we produceren een opwindend etiket vanwege u. check here U dan ook ontvangt in alle gevallen met ons een digitale drukproef ter goedkeuring.

Wegens de beurs moesten wij wat promotiemateriaal hebben, Rene met promobee heeft ons voortreffelijk geholpen. Buitengewoon tevreden aan onze promotiewaterflesjes.

Elk type flesje bezit zo zijn eigen baten. Hieronder ziet u dan ook ons opsomming aangaande een belangrijkste eigenschappen op fundering van verkoopprijs, levertijd, gebruikte materialen en minimale afname. Belangstelling gerust de vrijblijvende prijsopgave aan ofwel eis direct via die webwinkel.

Wat vormt meteen een betere indruk vervolgens ons flesje Water met persoonlijk logo? Voor drankenreclame kunt u de persoonlijk etiket laten drukken op blikje of fles; teneinde straat te geven indien stukje bijzonder promotiemateriaal, een eigenzinnig relatiegeschenk, of simpelweg een opwindende reclame uiting! Ofwel u nou de eigen brand

Waterflesjes bedrukt met de eigen logo. Opdruk en tekst op dit etiket kan zijn totaal naar de eigen smaak ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *